Objednávky na tel: 474 778 710 (OTEVÍRACÍ DOBA od 9:00 do 12:00 - 12:30 až 16:00, PO - NE)

CHICKENCOLI

CHICKENCOLI je nový přípravek který z velké části nahrazuje antibiotika v chovech slepic, bažantů, kachen a jiných ptáků. Více jak rok byl testován na naší farmě v Červeném Hrádku u Jirkova. A jeho účinkem zejména u kuřat po vylíhnutí jsem byl skutečně ohromen! Nyní tento přípravek byl konečně schválen pro volný prodej. A naše farma je velice hrdá ,že se malou měrou na tomto revolučním přípravku která ve velké míře dokáže zastoupit antibiotika, mohla podílet.
 
CHICKENCOLI se používá k rychlému zasídlení zažívacího traktu zvláště u čerstvě vylíhnutých kuřat, kde inhibuje po dobu přibližně 14 dnů střevní kolonizaci enteropatogenními bakteriemi a pomáhá tak rychle vytvořit  optimální střevní mikrobiotu. CHICKENCOLI plní v zažívacím traktu ptáků funkci probiotika a může tak částečně nahrazovat antibiotika v boji s infekčními chorobami. CHICKENCOLI pomáhá obnovit střevní mikrobiotu ptáků, minimalizuje průjem.
 
Aplikuje je se v pitné vodě. CHICKENCOLI má dvě obrovské výhody. První je že z velké části dokáže nahradit antibiotika. A druhá jeho výhoda je jeho cena. Jedno balení CHICKENCOLI je určeno až pro 50ks kuřat nebo pro až 25ks dospělých slepic a cena je 180kč. 
 
CHICKENCOLI naleznete v našem e shopu v sekci léčiva. Jsme výhradní prodejci této novinky. Pro více dotazů pište na e mail DavidDrab@seznam.cz
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz